Kids en Teens

Kids en Teens

Kinderen en Tieners Krav Maga programma is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

De technieken die je leert, zijn gebaseerd op eenvoudige bewegingen en instinctieve reacties. Hiermee wordt bedoelt de reacties, die je van nature al hebt.

 

De technieken zijn oplossingen voor gewelddadige problemen uit de hedendaagse realiteit, bv vechtpartijen en bedreigende situaties met wapen of zonder wapen of pest situaties op school.

Wij leren de kinderen niet alleen het oplossen van vechtsituaties maar ook belangrijk, het herkennen van gevaren, en deze situaties op de juiste manier te voorkomen, de simulaties die wij hanteren zijn voor kinderen onderling, maar ook wanneer een gevaarlijke situatie afspeelt door een volwassen bv kinderlokker, pogingen tot ontvoering, ect al deze gevaren worden in de lessen gesimuleerd zodat onze kinderen alert zullen zijn voor dit soort gevaren.

 

Adres

Erasmuslaan 3,

2037 LA Haarlem

 

Examen!!

 

1 keer per jaar, voor de zomervakantie is er een examen. Dit is natuurlijk het hoogtepunt van het seizoen, waar in alle lessen hard naartoe gewerkt wordt.

 

Het examen is bedoeld om de vooruitgang van uw kind aan te geven. Een mooi moment om naartoe te werken. Tijdens het examen laten de kinderen alle technieken zien waar ze de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest.

 

Aan het eind van het examen is er voor alle kinderen die slagen een mooi certificaat van hun nieuwe level.

 

Voor de ouders is het een mooie demonstratie met uitleg van alle technieken waar u kind in de lessen aan gewerkt heeft.

 

Voor de kinderen is heel spannend, en tegelijk niets nieuws. Het zijn gewoon dezelfde technieken die ze de afgelopen tijd hebben geoefend. Alleen omdat het nu om een officieel examen gaat kunnen de kinderen soms wat gespannen zijn, dat is natuurlijk helemaal niet erg, en heel begrijpelijk!

 

Het kind dat examen gaat doen, krijgt 4 weken voor het examen de uitnodiging met de dag- tijd en locatie waar het examen gehouden gaat worden.

 

Voor vragen kunt u altijd terecht bij de instructeur of u kunt ook altijd mailen naar info@kravmaga-instituut.nl of bellen met +31638406050

 

Maak gebruik van onze GRATIS proefles