Organisatie

ORGANISATIE

 

Op dit moment is Krav Maga Global de leidende organisatie binnen Krav Maga.

 

Krav Maga Global is opgericht door Eyal Yanilov. Eyal is ‘s werelds hoogst gegradueerde Krav Maga instructeur en was tot aan het overlijden van Imi zijn meest naaste assistent. Hij is verantwoordelijk geweest voor het organiseren en perfectioneren van Imi’s technieken in een modern curriculum.
KMG is opgericht in 2010 door Eyal nadat hij eerst in 1996, met goedkeuring en op verzoek van Imi de International Krav Maga Federation had opgericht en geleid. Door de aanhoudende groei van de oude organistie werd het noodzakelijk om met een nieuwe slagvaardiger internationale organisatie verder te gaan.

 

De in 2010 opgerichte organisatie is uitgegroeid tot de grootste en veruit meest professionele Krav Maga organisatie in de wereld. Krav Maga Global is nu succesvol in Israel, alle landen van de EU, de oost-europese landen, Australie en Nieuw Zeeland, Noord- en Zuid Amerika, Zuidoost Azie, en het verre oosten.

In elk land met een local KMG branch zijn lokale instructeurs en een Regional Reperesentative die verantwoordelijk zijn voor de technische kwaliteit van het Krav Maga systeem.

In ons land is KMG aanwezig middels KMG-Nederland. Leden van de diverse sportscholen worden via deze lokale vertegenwoordiging lid van de internationale organisatie.

Maak gebruik van onze GRATIS proefles